Vanliga frågor & svar

OM NANOBUBBLOR

Nanobubblor som också kallas för Ultrafine bubbles (förkortas UFB) är bubblor som är mycket mindre än bubblorna vi ser i vårt dagliga liv och har en diameter mindre än 100 μm (= 0,1 mm). Dess storlek gör att bubblorna får unika egenskaper där varje bubbla får ett negativt ytladdning och ett inre tryck på upp till 30 bar. De har unika egenskaper som gör dem användbara inom en mängd olika tillämpningar.

Nanobubblorna genereras i specialbyggda patenterade pumpar där man med hjälp av kavitationsteknik skapar upp till 8 biljoner bubblor per minut.

Teknologin kommer från Japan som är världsledande inom Nano- vattentekniken.

Nanobubblor har en livslängd på upp till 12 månader i vatten, detta eftersom de nästan helt tappar sin naturliga flytförmåga och blir mer tåliga mot temperaturshöjningar och rörelser än vanliga bubblor. Vanliga bubblor flyter snabbt upp till ytan och löser upp sig. Därför har vatten innehållandes Nanobubblor en mycket högre upplöst syrenivå under lång tid.

Våra Nanobubblor har en livslängd på upp till 12 månader, detta eftersom de nästan helt tappar sin naturliga flytförmåga och blir mer tåliga mot temperaturshöjningar och rörelser än vanliga bubblor.

Den har en diameter mindre än 100 μm (= 0,1 mm). Det går åt upp till 1000 st bubblor på rad för att motsvara diametern på ett hårstrå!

Nanobubblor används för många olika applikationer, inklusive vattenrening, jordbruk, fiskeodlingar, rengöring, gruvindustrin, livsmedelsproduktion och medicinsk diagnostik.

Nanobubblor kan hjälpa till att öka produktiviteten i jordbruket genom att förbättra tillväxten av grödor och djur.

Ja, nanobubblor kan användas för att öka växttillväxt genom att öka syrenivåerna i jorden och förbättra näringsupptaget av växterna.

Nanobubblor används inom vattenrening för att avlägsna föroreningar som inte kan tas bort med traditionella reningstekniker. De kan även användas för att desinficera vatten och eliminera skadliga mikroorganismer.

Nanobubblor anses vara miljövänliga eftersom de inte lämnar några skadliga restprodukter efter sig. De kan också användas för att minska användningen av kemiska produkter som kan skada miljön.

Andra potentiella användningsområden inkluderar användning inom energiproduktion, förbättrad oljebrytning och minskad jorderosion.

Nanobubblor är mycket mindre än mikrobubblor, vanligtvis mindre än 100 nm i diameter medan mikrobubblor är större än 1 μm i diameter.

PRODUKTER & TJÄNSTER

Naneco tillverkar Necofusion-produkterna i Sverige med utgångspunkt i patenterad teknologi för att garantera högsta kvalitet och precision.

Vi erbjuder ett brett utbud av Nanogeneratorer som är skräddarsydda för olika branscher, med olika kapacitet och anpassning för att optimera deras prestanda utifrån olika behov.

Våra Maruyama-produkter är tillverkade i Japan enligt högsta kvalitetsstandard och monteras sedan ihop i Sverige för att garantera precision och kvalitet. Produkterna bygger på patenterad nanobubbelteknologi.

Absolut, våra produkter har CE-märkning och uppfyller kraven för användning på den svenska och europeiska marknaden.

Priserna varierar beroende på vilken typ av Nanogenerator som behövs för att uppfylla era specifika krav och behov. Vi är mer än glada att lämna en detaljerad prisoffert anpassad efter era specifika behov.

Ja, våra produkter är mångsidiga och kan användas inom olika branscher och applikationer. De är särskilt användbara inom jordbruk och växthusodlingar, men de kan också användas inom andra områden som livsmedels- och dryckestillverkning, avloppsrening, industriell rengöring och mycket mer. Kontakta oss gärna för att diskutera hur vi kan anpassa våra produkter efter dina specifika behov och krav.

OM NECOFUSION

Necofusion är vår serie av innovativa produkter inom främst nanobubbelteknik men även syre- och ozongeneratorer. Vi är stolta över att säga att varumärket ägs av Naneco Innovation AB och att våra produkter tillverkas i Sverige med patenterad teknologi.

Ja, våra Necofusion-produkter finns i tre olika grundmodeller - Growth, Pure och Clean - för att möta olika behov och krav inom olika branscher. Vårt Growth-system ökar tillväxten av växter och djur, Pure-systemet ger renare vatten och luft, och Clean-systemet rengör ytor på ett effektivt sätt.

Ja, våra produkter är konstruerade för att kunna arbeta med flera olika gaser, inklusive ozon. Vi kan hjälpa till att anpassa användningen av gaserna beroende på dina specifika behov och önskemål.

LEVERANS & INSTALLATION

Vi ansvarar för leverans och installation av er anläggning och säkerställer att driften fungerar optimalt.

Installationen utförs av en auktoriserad partner som har stor kunskap och erfarenhet av våra produkter och teknologi. Detta säkerställer en korrekt installation och optimal prestanda från första användningen.

Beroende på bransch och specifika önskemål kan drift och övervakning av anläggningen antingen hanteras av kunden själv eller av oss genom våra servicepartners. Vi erbjuder flexibla lösningar som kan anpassas efter era behov och önskemål.

Kontakta oss på +46(0)771-525200 eller på info@naneco.se så hjälper vi dig!

Vi samarbetar med ett leasingbolag som kan erbjuda våra kunder förmånliga leasingavtal.

GARANTI & SERVICE

Våra produkter har minst 3 års garanti, i vissa fall upp till 5 år.

Detta är individuellt och beror på ett flertal olika faktorer. Vi uppstart så lämnar vi alltid tydliga instruktioner och hur servicen ska utföras och med vilken frekvens. Med serviceavtal så tar våra tekniker hand om servicen.

Ja, mot en låg månadskostnad tar vi hand om servicen på er anläggning. Vi kan även ansvara för driften av hela er anläggning.

OM NANECO

Vi är specialiserade på nanobubbelteknik och erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster med upp till 5 års garanti. Vår patenterade teknik är ledande inom branschen och bidrar till ökad produktivitet inom industriella och kommersiella processer på ett unikt och miljövänligt sätt.

Nej, våra produkter säljs mestadels i hela norden men även ute i Europa.

Vill du veta mer om våra produkter och hur de kan passa din verksamhet? Skicka ett mail till info@naneco.se så kontaktar en av våra experter dig för en personlig diskussion.

INTRESSERAD AV ATT VETA MER?

Boka en konsultation med oss för att upptäcka hur våra produkter kan revolutionera din verksamhet och leverera enastående resultat!

Kontakta oss

Vill du få svar på en fråga eller beställa en tjänst? Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller Facebook. Våra öppettider är helgfria vardagar måndag - fredag 08:00-16:00

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.