• Innovation

  • 100% Miljövänlig

  • Ökar lönsamheten

F
F

Necofusion™

ECO700

ECO700 Necofusion™ skapar en mycket hög koncentration av nanobubblor, det rymmer flera hundra miljoner nanobubblor på endast 1 cm³ vatten. Nanobubblorna skapas direkt utan behov av tidskrävande recirkulation.

ECO700 passar främst mindre till medelstora företag inom fiskeodlingsindustrin, jordbrukssektorn, djurhållning m.fl.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Därför erbjuder vi 100 % Nöjd-Kund-Garanti tillsammans med minst 1 års garanti på alla våra maskiner

ECO700 Necofusion™ producerar upp till 7,5 biljoner nanobubblor (UFB) varje minut. I sin standardkonfiguration skapar ECO700 nanobubblor av luft, och med gasmodulen kan även nanobubblor av ozon, syre, kväve eller koldioxid genereras. Överföringen av gas till vätskor är mycket effektiv tack vare nanobubblornas unika egenskaper, och gasnivåerna förblir höga under en längre tid jämfört med traditionella metoder.

ECO700 Necofusion™ är utformad för att fungera inom olika branscher och kan sömlöst integreras i befintliga system med minimal störning.

NECOFUSION ORIGINAL (liten)

Produktnamn  Necofusion ECO700

Typ av produkt  Nanobubblor generator (UFB)

Gasmodul  N/A

Dimensioner 950x750x500 mm

Motoreffekt  3 kW

Vattenuppsugning  67 l/min (at 950 rpm)

Tryck  2 Mpa

Kvantitet  7,5 biljoner nanobubblor/min

Vikt  92 kg (netto)

7,5 biljoner nanobubblor/min!

Japansk teknologi

5 års garanti

Ökar lönsamheten

Miljövänlig teknologi

ANDRA PRODUKTER

INTRESSERAD AV ATT TA DITT FÖRETAG TILL NYA HÖJDER?

Kontakta oss för en konsultation och ta reda på hur våra produkter kan hjälpa dig att uppnå extraordinära resultat!

OM TEKNOLOGIN

NANOBUBBLOR

Nanobubblor, även kända som ultrafina bubblor (UFB), är mikroskopiska bubblor av luft eller gas i en vätska, vanligtvis vatten. Deras små storlek ger dem fördelaktiga egenskaper som stabilitet, negativ laddning och oxiderande kapacitet. Nanobubblor kan bildas med olika gaser, som syre, kväve och ozon, och erbjuder extremt höga gasöverföringshastigheter.

Denna teknik möjliggör mättning av vätskor med gaser under långa perioder och har en bred tillämpning inom olika områden.

UNIK JAPANSK TEKNOLOGI

Nanotekniken som används i våra produkter härstammar från det japanska företaget Maruyama, som grundades redan 1895 och är noterat på börsen i Japan. Maruyama utvecklar produkter med den allra senaste nanoteknologin.

Japansk Innovation

Maruyamas högkvalitativa, pålitliga och effektiva produkter levereras med en imponerande 5-årig garanti, vilket visar på företagets förtroende. De är det perfekta valet för den som söker hög kvalitet och tillförlitlighet

5 års garanti

Tester utförda inom jordbrukssektorn, fiskeindustrin, vattenrening och rengöringssektorn har visat på utomordentligt goda resultat, som inte kan uppnås med någon annan naturlig och miljövänlig metod

Miljövänlig

BRANSCHER

Våra Necofusion™ produkter kan användas inom många olika områden för att öka produktiviteten och minska driftkostnader. Nedan listar vi några av de mest populära industrierna