• Innovation

  • 100% Miljövänlig

  • Ökar lönsamheten

UP0220BW Naneco
Närbild på UP0220BW Naneco
UP0220BW NanecoF
F
Närbild på UP0220BW NanecoF

Maruyama

UP0220BW

UP0220BW från Maruyama är en batteridriven rengöringsspruta med nanobubbelteknologi som skapar upp till 406 miljarder nanobubblor per minut.
Denna teknik använder vatten som ett naturligt och effektivt rengöringsmedel för djuprengöring av små och stora ytor, utan kemikalier och på kortare tid än andra metoder.

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de handlar hos oss och därför erbjuder vi 100 % Nöjd-Kund-Garanti. Våra maskiner har minst 1 års garanti

UP0220BW från det japanska företaget Maruyama är en batteridriven rengöringsspruta med avancerad nanobubbelteknologi. Sprutan kan generera upp till 406 miljarder nanobubblor (UFB) per minut. Denna teknologi gör det möjligt för vatten att fungera som ett naturligt och effektivt rengöringsmedel som rengör på djupet.

Med UP0220BW kan du rengöra små och stora ytor flera gånger snabbare än med andra metoder, helt utan kemikalier. Det här är en banbrytande teknik som inte bara ger en djuprengöring, utan också är skonsam mot miljön och människor.

Produktnamn  UP0220BW Maruyama

Typ av produkt  Sladdlös spruta

Dimensioner  290x360x455 mm

Batteri  18V Lithium

Vattenuppsugning  1,4 l/min

Tryck  2 Mpa

Kvantitet  406 miljarder nanobubblor/min

Storlek tank  10 liter

Vikt  5,9 kg

Skapar upp till 406 miljarder nanobubblor varje minut

Innovativ japansk teknologi

Batteridriven rengöringsspruta

Ökar effektiviteten och lönsamheten

ANDRA PRODUKTER

OM TEKNOLOGIN

NANOBUBBLOR

Nanobubblor, även kända som ultrafina bubblor (UFB), är mikroskopiska bubblor av luft eller gas i en vätska, vanligtvis vatten. Deras små storlek ger dem fördelaktiga egenskaper som stabilitet, negativ laddning och oxiderande kapacitet. Nanobubblor kan bildas med olika gaser, som syre, kväve och ozon, och erbjuder extremt höga gasöverföringshastigheter.

Denna teknik möjliggör mättning av vätskor med gaser under långa perioder och har en bred tillämpning inom olika områden.

UNIK JAPANSK TEKNOLOGI

Nanotekniken som används i våra produkter härstammar från det japanska företaget Maruyama, som grundades redan 1895 och är noterat på börsen i Japan. Maruyama utvecklar produkter med den allra senaste nanoteknologin

Japansk Innovation

Maruyamas högkvalitativa, pålitliga och effektiva produkter levereras med en imponerande 5-årig garanti, vilket visar på företagets förtroende. De är det perfekta valet för den som söker hög kvalitet och tillförlitlighet

5 års garanti

Tester utförda inom jordbrukssektorn, fiskeindustrin, vattenrening och rengöringssektorn har visat på utomordentligt goda resultat, som inte kan uppnås med någon annan naturlig och miljövänlig metod

Miljövänlig