UTVECKLING

Ny Studie
Nanobubblor + Snittblommor

Vi är glada att meddela en pågående studie som utforskar effekterna av nanobubblor på snittblommor. Nanobubblor, kända för sina unika egenskaper, erbjuder betydande möjligheter inom olika tillämpningsområden, inklusive jordbruk och trädgårdsodling.

Byggd på studier utförda utanför Europa, där nanobubblor har förlängt livslängden för vissa blommor med över 60%, syftar vår forskning till att förstå hur nanobubblor kan förlänga vaslivet för snittblommor, förbättra deras fräschhet och bibehålla deras övergripande kvalitet. Genom att utnyttja kraften i nanobubbelteknologi strävar vi efter att revolutionera metoder för blomkonservering och erbjuda hållbara lösningar för blomsterindustrin.

Håll dig uppdaterad för uppdateringar när vi djupdyker i denna fascinerande forskning. Tillsammans låt oss avslöja hemligheterna med nanobubblor och förändra framtiden för blomvård!

NECOFUSION ORIGINAL (liten)
Bild på snittblommor på ett bord

INTRESSERAD AV ATT VETA MER?

Vill ni ta er verksamhet till nästa nivå? Boka en konsultation med oss för att lära er mer om våra produkter och hur de kan hjälpa er att uppnå extraordinära resultat!